МомичетаДетски кецове Miki
-13%

65.00 лв.75.00 лв.

Детски боти Ani red
-18%

89.00 лв.109.00 лв.

Детски боти Ani blue
-18%

89.00 лв.109.00 лв.

Детски боти Ani black
-18%

89.00 лв.109.00 лв.

Детски боти Neli

69.00 лв.

Детски ботуши Maria

109.00 лв.

Детски боти Nadia black

69.00 лв.

Детски обувки Karolina

55.00 лв.

Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)

Момичета

Обувки за момичета, какво по-голямо предизвикателство за малките дами, които формират своите усещания за естетично, модно и комфортно.

В секцията за момичета на онлайн магазина ни ще откриете разнообразие от обувки за момичета за всички сезони и различни ситуации, като се залага на модерна визия и практичност. Можете да изберете, както обувки за първия учебен ден, така и официални детски обувки за различни поводи, но също така спортни обувки и кецове, и не на последно място и ежедневни обувки.

Предлаганите модели на детски обувки са произведени от български производител, който използва само висококачествени естествени материали, за да се гарантира удобството и комфорта при носенето им.

Всяко момиче, ще може да избере от нашата богата гама от ежедневни или спортни обувки, които ще осигурят удобство и сигурност през целия ден. Моделът и дизайнът на обувките дава възможност да ги носите през различните сезони. Променливото време няма да бъде повече проблем, защото моделите ни са подходящи, както за сухо и горещо време, така и за влажни и дъждовни дни.

Обувките са изработени от естествена кожа и естествен хастар, което позволява да държат крачето на момичето топло и сухо през хладните и влажни дни, а през сухите и горещи месеци ще му позволят да диша и да не се претопля. Зимните модели детски обувки са изработени с топъл хастар, който задържа топлината и пази крачето от изстудяване, а естествената кожа не позволява на водата да проникне във вътрешността на обувката.

TintiShoes.com предлага качествени обувки от български производител, а нашите консултанти с удоволствие ще отговорят на всичките ви въпроси. Може да им се доверите напълно, защото те познават много добре произведените от нас обувки за момичета.

От онлайн магазинът ни за обувки може да поръчате обувки за момиче в размера, който желаете. Ако не сте сигурни кой точно номер да изберете, то тогава може да измерите крачето на вашето дете и да откриете кой е подходящия размер на обувката, според дължината на крака на момичето.

Онлайн магазинът TintiShoes.com ще ви предложи висококачествени български обувки директно от производител на конкуренти цени, които ще носите с удоволствие и ще се насладите на удобството и комфорта на вашите крака.

Прочети повече