Дамски ботиДамски боти тип чорап Debora black

175.00 лв.

Дамски боти Boni black
ПРЕПОРЪЧАН

166.00 лв.

Дамски боти Tina black

189.00 лв.

Дамски боти Eliza black
ПРЕПОРЪЧАН

187.00 лв.

Дамски боти Olia black nabuk

179.00 лв.

Дамски боти Olia black

179.00 лв.

Дамски високи кецове Naomi black

165.00 лв.

Дамски боти Karizma black

179.00 лв.

Дамски боти Meriam black
ПРЕПОРЪЧАН

169.00 лв.

Дамски боти Kalina black

169.00 лв.

Дамски боти Femina black
ПРЕПОРЪЧАН

179.00 лв.

Дамски кларкове Iren black velvet
ПРЕПОРЪЧАН

119.00 лв.

Дамски високи кецове Naomi white

165.00 лв.

Дамски високи кецове Natali black

159.00 лв.

Дамски летни боти Kari black
ПРЕПОРЪЧАН

158.00 лв.

Дамски екстравагантни кецове Dara black

149.00 лв.

Дамски боти от стреч велур Laura strech velur

159.00 лв.

Дамски боти със скрит цип Naia black
ПРЕПОРЪЧАН

179.00 лв.

Дамски боти Tamara black
ПРЕПОРЪЧАН

179.00 лв.

Дамски кларкове Iren black
ПРЕПОРЪЧАН

119.00 лв.

Дамски боти Djuli black
ПРЕПОРЪЧАН

189.00 лв.

Дамски боти Melani black

189.00 лв.

Дамски боти Sibil black

189.00 лв.

Дамски боти Nikol black

194.00 лв.

Показани 1 от 24 | 41 (2 Страници)

Дамски боти

Дамски боти за ежедневна употреба през студени и зимни месеци на годината

Обувките са изработени за дамите, които се нуждаят обувки, които да осигурят удобството и мобилността им. Дамските боти са вариант за студените и снежни месеци, като осигуряват защита на краката над кокалчетата, както от студ и киша, така и да дадат опора и сигурност на глезените. Ходилото на тези обувки е от материал, който осигурява стабилност и изолира крака от студената земя.

Ботите са изработени в класически вариант с връзки или по-екстравагантни модели. Височината им варира, като най-ниските модели покриват кокалчетата, а най-високите модели са до средата на прасеца. 

Моделите с връзки Ви позволяват да стегнете връзките, толкова, че да се чувствата комфортно и обувките да прилепната като втора кожа по крака Ви. По този начин се осигурява стабилност на глезана и вече сте готови за  ежедневието, а от друга страна създава елегантна визия на Вашия крак. Допълнително има вграден цип, чрез който ще може да обувате и събувате обувки бързо и лесно, като запазите формата на ботите по вашия крак. Езикът на ботите е широк и стабилен, като прилепва и обвива отпред крака и не допуска проникване на вода, сняг или студ през връзките. 

Някои модели, имат закачливи елементи: малки и големи катарами, капси, комбинация от няколко вида кожа в един или няколко цвята, дантела или други естествени материали. Подметките са изработени от термокаучуково ходило, шити подметки с грайфери. Обувките са идеални за зимните условия, които ще ви предпазят от студа, като ще задържат топлината вътре в обувката, а естествената кожа ще позволи да предпазите крака си от прегряване, когато престоявате в затворени и топли помещения.

Дамските боти на TintiShoes.com са изборът на съвременната жена, която търси удобство и комфорт за нейните крака, но и елегантна визия за забързаното си ежедневие. Обувките се комбинират, както с дълги прилепнали панталони и клинове, дънки и по-широки модели панталони, така и с пола или рокля. Обувките могат да се комбинират с дрехи със спортно-елегантна визия, но са подходящи за класическата или екстравагантната жена.

Онлайн магазинът TintiShoes.com предлага висококачествени български обувки директно от производител на конкурентни цени, които ще Ви осигурят удобство и комфорт във Вашето ежедневието.

Прочети повече