Дамски ботиДамски боти Olivia black
НОВО
ХИТ

157.00 лв.

Дамски боти Nati black
-7%
ХИТ

139.00 лв.149.00 лв.

Дамски боти Sara black nabuk
ХИТ

179.00 лв.

Дамски боти Sara black
-10%
ХИТ

161.00 лв.179.00 лв.

Дамски летни боти Andji black
-13%
ХИТ

129.00 лв.149.00 лв.

Дамски боти тип чорап Galia black
ХИТ

129.00 лв.

Дамски боти тип чорап Yana black
ХИТ

129.00 лв.

Дамски боти Tania
ХИТ

129.00 лв.

Дамски боти Vili
ХИТ

139.00 лв.

Дамски боти Desi
ХИТ

159.00 лв.

Дамски боти Simona black
ХИТ

139.00 лв.

Дамски боти Eli black
ХИТ

136.00 лв.

Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)

Дамски боти за ежедневна употреба през студени и зимни месеци на годината. 

Обувките са изработени за дамите, които се нуждаят обувки, които да осигурят удобството и мобилността им. Ботите са вариант за студените и снежни месеци, като осигуряват защита на краката над кокалчетата, както от студ и киша, така и да дадат опора и сигурност на глезените. Ходилото на тези обувки е от материал, който осигурява стабилност и изолира крака от студената земя.

Ботите са изработени в класически вариант с връзки или по-екстравагантни модели. Височината им варира, като най-ниските модели покриват кокалчетата, а най-високите модели са до средата на прасеца. 

Моделите с връзки Ви позволяват да стегнете връзките, толкова, че да се чувствата комфортно и обувките да прилепната като втора кожа по крака Ви. По този начин се осигурява стабилност на глезана и вече сте готови за  ежедневието, а от друга страна създава елегантна визия на Вашия крак. Допълнително има вграден цип, чрез който ще може да обувате и събувате обувки бързо и лесно, като запазите формата на ботите по вашия крак. Езикът на ботите е широк и стабилен, като прилепва и обвива отпред крака и не допуска проникване на вода, сняг или студ през връзките. 

Някои модели, имат закачливи елементи: малки и големи катарами, капси, комбинация от няколко вида кожа в един или няколко цвята, дантела или други естествени материали. Подметките са изработени от термокаучуково ходило, шити подметки с грайфери. Обувките са идеални за зимните условия, които ще ви предпазят от студа, като ще задържат топлината вътре в обувката, а естествената кожа ще позволи да предпазите крака си от прегряване, когато престоявате в затворени и топли помещения.

Дамските боти на TintiShoes.com са изборът на съвременната жена, която търси удобство и комфорт за нейните крака, но и елегантна визия за забързаното си ежедневие. Обувките се комбинират, както с дълги прилепнали панталони и клинове, дънки и по-широки модели панталони, така и с пола или рокля. Обувките могат да се комбинират с дрехи със спортно-елегантна визия, но са подходящи за класическата или екстравагантната жена.

Онлайн магазинът TintiShoes.com предлага висококачествени български обувки директно от производител на конкурентни цени, които ще Ви осигурят удобство и комфорт във Вашето ежедневието.

Прочети повече