За нас

Обувки TINTI – град Пещера - производител на български обувки от естествена кожа


Изящно съвършенство

Стил. Това е, което кара всеки човек да се откроява от тълпата, да показва своята ярка индивидуалност. Ето защо отделяме специално внимание на външния вид. Дрехите и обувките са обвивката, която, скривайки тялото, е създадена да разкрие богатия и разнообразен вътрешен свят на индивида. Както преди много векове, и днес обувките са не просто необходим елемент от мъжкия, дамския, детския гардероб, но и красива, изискана вещ, която подчертава статуса, вкуса, допълва образа.


Модата е изменчива. Стилове, форми, цветове се променят, но качеството и удобството остават неизменно изискване за обувките. Съвременните онлайн магазини за обувки предлагат доста широка гама от тъкани, кожи и други популярни материали. Но обувките от онлайн магазина TINTI, които можете да поръчате, като посетите официалния сайт tintishoes.com, не са просто ежедневие, а удобен продукт, обмислен от нашите технолози до най-малкия детайл. По време на своето съществуване фабриката за обувки TINTI представи на света на модата повече от 300 уникални модела. Обувките в нашия магазин са безупречни именно защото компанията има собствено производство с пълен цикъл - от създаване на дизайн до външна обработка на изделието.


Онлайн магазин за обувки от естествени материали

На българския пазар можете лесно да намерите оригинални обувки от известни световни марки или реплика с доста добро качество. Но често се налага да направите компромис с качеството или да заплатите по-висока цена. Нашият онлайн магазин за обувки TINTI предлага на клиентите с изтънчен вкус и чувство за стил покупка на обувки, които по нищо не отстъпват на обувките от световните лидери на много достъпна цена. Освен това всички използвани в производството материали са екологично чисти, дори всяко лепило, използвано в производството, отговаря на най-високите стандарти за качество. Това позволява на крака да диша по всяко време на годината. Съответно, кракът се изпотява по-малко, което елиминира появата на неприятна миризма.


При производството на удобни обувки нашите специалисти използват само висококачествена кожа и не по-малко висококачествени компоненти. Всеки чифт е създаден с помощта на нови технологии и модерно оборудване


Закупуването на евтини кожени обувки онлайн вече е възможно от уебсайта за обувки tintishoes.com.


Безупречен стил и качество

Нашата модерна модерна технология за производство е гаранция за качеството на обувките с марка TINTI. Всеки чифт обувки преминава задълбочен контрол за спазване на декларираното качество, така че нивото на дефектните продукти е намалено до нула. Можете да поръчате обувки чрез онлайн магазина tintishoes.com с доставка до всеки регион на България. В каталога можете да изберете готов модел и да направите поръчка. В онлайн магазин TINTI можете да закупите както елегантни спортни и ежедневни дамски обувки, така и удобни, висококачествени модели с модерен дизайн за деца и тинейджъри. Всички модели са здрави поради високите изисквания за качество на всички етапи на производство.


Лесна за носене и поддръжка, красива, практична обувка е мечтата на всеки човек. Нашите специалисти са създали уникална производствена технология, благодарение на която успяхме успешно да съчетаем удобството и красотата. Следователно, дори при продължително носене при всяко време, кракът ще бъде по-малко уморен. Поръчките се доставят от Пещера до всички точки на България с куриер за няколко дни.

Промоции
Бели дамски кецове Veni white brokat
-7%
ПРЕПОРЪЧАН

139.00 лв.149.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Дамски зелени кецове Perla green
-7%

129.00 лв.139.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Дамски кецове Adel gold
-7%
ПРЕПОРЪЧАН

139.00 лв.149.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Дамски кецове Adel silver
-7%
ПРЕПОРЪЧАН

139.00 лв.149.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Дамски кецове Adi black
-4%

136.00 лв.142.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Дамски кецове Divna black leopard
-17%
ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧЕСТВА

99.00 лв.119.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Дамски кецове Elinor white brokat
-7%

139.00 лв.149.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Дамски кецове Emi beige
-9%

99.00 лв.109.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Дамски кецове Emi black red
-8%

146.00 лв.159.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Дамски кецове Emili black
-6%
ПРЕПОРЪЧАН

149.00 лв.158.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след: