Доставка

Условия за доставка на стоки

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

 • чрез куриерска услуга от трето лице

  Обслужващ офис за нашите пратки са:

  Офис Спиди 315, гр. Пещера, 4550 ул. „Владимир Рилски“ 8, Център

  Офис Еконт Изгрев,  гр. Пещера, 4550 Червен площад, ул. „Д-р Петър Цикалов“ 15

  Всички поръчъки, които са заявени преди 15:00 ч. се изпращат с доставка за следващият работен ден.

  Поръчки, заявени и направени в петък след 15.00 часа, ще бъдат доставени най-рано в понеделник.

  Поръчки, които са заявени и получени по време на национални празници или почивни дни, както и непосредствено преди тях, изпращането се осъществява на първия работен ден.


Доставката се извършва до адрес на потребителя или офис на куриер на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 100 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.

Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

Търговецът не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства Търговецът си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

Търговецът обработва поръчките в срок от 1 работен ден от извършване на поръчката. Доставката обичайно се извършва в рамките на обичайния в практиката срок съобразно с избрания способ за доставка.

Поръчаните стоки се доставят срещу подпис, като по-големите пратки при изпозлване на куриерска услуга се доставят до входа на сградата.

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

При извършване на международни доставки, приложими са правилата за доставка и получаване на пратки на съответната национална пощенска служба, както и на съответното национално законодателство на държавата, в която се намира получателят на стоките.

Всички импортни такси при внасянето на стоката са за сметка на Потребителя. Потребителят не може да иска възстановяване на цената, ако е отказал да плати импортните такси или да получи пратката.

Търговецът си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

Промоции
Дамски кецове Mimi black
-16%
НОВО

119.00 лв.142.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Дамски ниски сандали Krisi silver
-10%

89.00 лв.99.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Дамски сандали Krisi black
-10%

89.00 лв.99.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Дамски сандали Krisi green
-10%

89.00 лв.99.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Дамски сандали Moni black
-10%

89.00 лв.99.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след: