МомчетаДетски кецове Miki
-13%

65.00 лв.75.00 лв.

Детски боти Tim black

99.00 лв.

Детски боти Tim blue white

99.00 лв.

Детски боти Tim green

99.00 лв.

Детски обувки Biser
-15%

50.00 лв.59.00 лв.

Детски боти Tim brown

99.00 лв.

Детски боти Tim grey white

99.00 лв.

Детски боти Tim blue

99.00 лв.

Детски боти Dani blue grey
-19%

63.00 лв.78.00 лв.

Детски боти Kamen blue
-19%

63.00 лв.78.00 лв.

Детски боти Kamen
-19%

63.00 лв.78.00 лв.

Детски обувки Niki black

65.00 лв.

Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)

Момчета

Обувки за момчета или как да бъдем модерни, докато ритаме топка, тичаме в междучасията или просто докато общуваме с приятелите си. Това са предизвикателствата към дизайна и визията на детските обувки за момчета.


В секцията за момчета на онлайн магазина ни ще момчетата ще имат възможността да избират от голямо разнообразие от спортни обувки, кецове, ежедневни обувки, но също така и да открият обувки за първия учебен ден и официални детски обувки за различни поводи и мероприятия.
Моделите на детски обувки, които ви предлагаме, са произведени от български производител, който използва само висококачествени естествени материали, което е гаранция за комфорт и удобство по време на носенето им.

Предлаганите от нас детски обувки за момчета са с модерна визия и са удобни и практични, като ще ви гарантират сигурност и комфорт през деня. Всичко модели на обувките са създадени, така че да могат да се носят в повече от един сезон, а и честите промени във времето няма да са пречка за вас и да ви създават дискомфорт и притеснения.


При изработката на обувките освен модерна визия, се набляга и на практичността и комфорта на обувките. За топлото и горещо време обувките са изработени от естествена кожа и хастар от естествени материали, което не позволява прегряване на крачето на момчето, а в дъждовните дни материалите не позволя пропускането на вода и влага във вътрешността на обувката. За зимните обувки се използва топъл хастар, който пази крака от студа, а естествената кожа предпазва от снега и кишата отвън.


При изборът на детски обувки за момчета е важно и да изберете подходящия размер на обувката. Ние ви предлагаме и възможност да изберете обувката и според размера на крака на момчето, ако не сте сигурни в номера на обувките, които трябва да поръчате.


Онлайн магазинът TintiShoes.com ви предлага качествени обувки от български производител, а на всичките ви въпроси нашите служители с удоволствие ще отговорят, за да можете да направите правилен избор. Ако ни се доверите няма да сбъркате, защото ние предлагаме качество на достъпни цени.

Прочети повече